+31 (0)492 - 598 598

powders@custompowders.nl

40-jarig Jubileum Custom Powders Ltd.

21-04-2021

Het in 1979 door Peter Colyer, opgerichte bedrijf in Crewe (UK) bedrijf heeft in November 2019 uitgebreid haar veertigjarig bestaan gevierd samen met al haar Engelse en Nederlandse medewerkers,  een aantal oud-werknemers en alle partners.

De kracht van Custom Powders schuilt voor een groot deel daarin dat al de werknemers samen een heel hecht team vormen van ervaren, gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers, waarvan er sommige al sinds de oprichting samen werken in hun bedrijf.

Er werd ervoor gekozen om dit heugelijke feit op een memorabele manier met het gehele team samen te vieren in Nederlands meest aansprekende stad – Amsterdam.

Op vrijdag 22 November vloog het gehele Engelse gezelschap met een gereserveerd privévliegtuig vanuit Manchester naar Schiphol van waaruit het met privé taxi’s naar het Radison Blue Hotel, hartje Amsterdam vervoerd werd. Hier werden zij verenigd met het Nederlandse gezelschap en kon het weekend worden afgetrapt met een gezamenlijk lopend buffet. Een groot gedeelte van de groep trok er na het buffet op uit voor een eerste kennismaking met het nachtleven van Amsterdam.

Op de zaterdag kreeg iedereen de gelegenheid om op eigen houtje de stad bij daglicht te bekijken. Vol enthousiasme trok iedereen er alleen of in zelfgekozen groepjes op uit om hun eigen Amsterdam te ontdekken.

s’Avonds kwam iedereen bij elkaar voor een gezamenlijke borrel en aansluitend diner in de Amsterdam Toren – een fantastische locatie aan het IJ met een panoramisch overzicht over Amsterdam bij nacht.

Het weekend werd op de zondag afgesloten met een 3 uur durende boottocht door de Amsterdamse grachten en aansluitende waterwegen om de stad vanuit een geheel ander gezichtspunt te kunnen bekijken. Aan boord werd genoten van een uitgebreid buffet waarna iedereen uitgerust en voldaan aan de terugreis kon beginnen.

Het was fantastisch om te zien hoe alle onderlinge banden in deze diverse groep weer werden aangehaald en hoe nieuwe vriendschappen ontstonden. Het afscheid was dan ook hartverwarmend en erg hartelijk.

De eigenaar en oprichter van het bedrijf, Peter Colyer kon met trots en tevredenheid terugkijken op een geweldig team weekend en op wat hij in 40 jaar samen met zijn medewerkers heeft weten op te bouwen.

2021BsiQuality Logo

ISO 9001 Gecertificeerd sinds 1988

2021BsiEnvironmental Logo

ISO 14001 Gecertificeerd sinds 1997

2021SGS-FSSC22000 Logo

FSSC 22000 Gecertificeerd sinds 2012

2021SGS-ISO22000 Logo

ISO 22000 Gecertificeerd sinds 2011

Veterinary Medicines Directorate Logo

Directoraat Dierlijke Geneesmiddelen sinds 2002 opgenomen als GMP-compliant.

Premium Quality Logo

Custom Powders Ltd Kwaliteit Voedselveiligheid & Milieu policy.

Halal-Control Logo

HALAL CONTROL